01-2015, 5 Komentarzy
01-2015, 2 Komentarze
01-2015, 4 Komentarze
12-2014, 3 Komentarze
12-2014, 3 Komentarze
12-2014, Brak komentarzy
12-2014, 1 Komentarz
11-2014, 1 Komentarz
11-2014, 1 Komentarz
11-2014, Brak komentarzy
11-2014, 1 Komentarz
11-2014, 1 Komentarz
Czas przygotowania: poniżej 30 minut
Składniki: ser żółty, jajka, majonez, czosnek, sól, pieprz.
Dieta: bez ograniczeń, wegetariańska
Kategoria: śniadanie, dodatki do pieczywa
Data wpisu: 21.11.2013 Nr katalogowy: KS100005 |
|
Składniki i proporcje:
Przydatne akcesoria i osprzęt:
Przygotowanie:
Jajka ugotować na twardo. Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Do sera żółtego dodać pokrojone w drobną kostkę lub starte na tarce o dużych oczkach jajka, wyciśnięty czosnek oraz majonez. Dokładnie wymieszać. Ewentualnie doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodatkowe informacje:
Taka pasta, z dodatkiem większej ilości czosnku, świetnie sprawdza się w sezonie przeziębień i grypy.
WARTO ZOBACZYĆ I POSMAKOWAĆ:
DODAJ SWÓJ KOMENTARZ:
Dodanie komentarza w serwisie KOPALNIA SMAKU jest równoznaczne z akceptacją regulaminu.
Aby przy komentarzach pojawiał się awatar (obrazek) należy mieć konto w serwisie www.gravatar.com