01-2015, 5 Komentarzy
01-2015, 2 Komentarze
01-2015, 4 Komentarze
12-2014, 3 Komentarze
12-2014, 3 Komentarze
12-2014, Brak komentarzy
12-2014, 1 Komentarz
11-2014, 1 Komentarz
11-2014, 1 Komentarz
11-2014, Brak komentarzy
11-2014, 1 Komentarz
11-2014, 1 Komentarz
Czas przygotowania: poniżej 30 minut
Składniki: jajka, wędzony łosoś, koperek, majonez, pieprz.
Dieta: bez ograniczeń
Kategoria: przystawki, przekąski, śniadanie
Data wpisu: 24.04.2014 Nr katalogowy: KS100103 |
|
Składniki i proporcje:
Przydatne akcesoria i osprzęt:
Przygotowanie:
Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek, przekroić wzdłuż na pół a następnie wyjąć żółtka. Żółtka przełożyć do miseczki, rozgnieść widelcem. Łososia pokroić w drobną kosteczkę, koperek drobno posiekać - dodać do żółtek. Farsz wymieszać z majonezem, doprawić do smaku pieprzem. Przy pomocy łyżeczki napełniać farszem jajka.
WARTO ZOBACZYĆ I POSMAKOWAĆ:
DODAJ SWÓJ KOMENTARZ:
Dodanie komentarza w serwisie KOPALNIA SMAKU jest równoznaczne z akceptacją regulaminu.
Aby przy komentarzach pojawiał się awatar (obrazek) należy mieć konto w serwisie www.gravatar.com