01-2015, 5 Komentarzy
01-2015, 2 Komentarze
01-2015, 4 Komentarze
12-2014, 3 Komentarze
12-2014, 3 Komentarze
12-2014, Brak komentarzy
12-2014, 1 Komentarz
11-2014, 1 Komentarz
11-2014, 1 Komentarz
11-2014, Brak komentarzy
11-2014, 1 Komentarz
11-2014, 1 Komentarz
Czas przygotowania: poniżej 30 minut
Składniki: jajka, młody szpinak, ser feta, czosnek, masło klarowane.
Dieta: bez ograniczeń, wegetariańska
Kategoria: śniadanie
Data wpisu: 31.07.2014 Nr katalogowy: KS100131 |
Składniki i proporcje:
Przydatne akcesoria i osprzęt:
Przygotowanie:
Na patelni rozgrzać 1-2 łyżki klarowanego masła, dodać pokrojony drobno lub wyciśnięty czosnek, chwilę podsmażyć. Szpinak dokładnie umyć i osuszyć, dodać do czosnku, chwile podsmażyć aż liście szpinaku zwiędną. Następnie dodać jajka, jak jajka się nieco zetną, dodać pokrojoną w kostkę fetę. Smacznego!
Dodatkowe informacje:
Jeśli znudziły Ci się dotychczasowe pomysły na śniadanie, jajecznica ze szpinakiem będzie świetną alternatywą. Jest bardzo pożywna i niezwykle aromatyczna.
WARTO ZOBACZYĆ I POSMAKOWAĆ:
DODAJ SWÓJ KOMENTARZ:
Dodanie komentarza w serwisie KOPALNIA SMAKU jest równoznaczne z akceptacją regulaminu.
Aby przy komentarzach pojawiał się awatar (obrazek) należy mieć konto w serwisie www.gravatar.com